Herbalao is de meest vooruitstrevende en klantgerichte aanbieder van gezondheids- en kruidenproducten in Nederland en biedt meer dan 2000 producten aan. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar ook in het Verenigde Koninkrijk, Duitsland, België en daarbuiten. Herbalao is trots op haar focus op klanttevredenheid. We zijn de grootste online kruidenportal van Nederland en bieden niet alleen producten van de beste kwaliteit tegen redelijke prijzen, maar door optimaal gebruik te maken van de nieuwste internettechnologie bieden we onze klanten de beste service. Verder loopt Herbalao voorop in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kruidenproducten en introduceren we zoveel mogelijk nieuwe producten passend bij de hedendaagse vraag.

Dit doen we zo goedkoop mogelijk. Onze focus op een voordelig aanbod én het bieden van toegevoegde waarde met uitstekende klantenservice, heeft Herbalao dan ook veel klanten in Nederland opgeleverd.

We leveren aan zakelijke klanten, overheidsinstanties en publieke organisaties, maar verwelkomen ook particulieren. Klanten krijgen bij ons perfecte klantenservice, of ze nu 1 kilogram kamille of 1.000 kilogram kopen.

Onze groothandelsklanten krijgen enorme handelskortingen en een gratis handelsportaal dat is ontworpen om hun eigen klantenbestand te bedienen met een moderne online tool die speciaal door Herbalao is ontwikkeld voor de natuurlijke gezondheidsindustrie.

Waarom voor Herbalao kiezen?

Bij Herbalao staat ons streven naar klanttevredenheid centraal in de organisatie. Klanttevredenheid is meer dan 98,6% en dat is geen wonder, want onze snelle en nauwkeurige verzending, onze lage verzendkosten en onze prijsgarantie zijn belangrijk voor onze klanten.

We onderscheiden ons van onze concurrenten door een gebruiksvriendelijke website en een professioneel team die onze klanten deskundig advies kunnen bieden over ons assortiment gezondheids- en kruidenproducten, zowel via de website als via de telefoon of chat.

Bedrijfsgegevens

Registratie Kamer van Koophandel

50595695

BTW-nummer

NL194693132B01

Internationale aanvragen