We bieden een reeks betalingsopties, waaronder Ideal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal en bankoverschrijving.

Al onze creditcardtransacties worden afgehandeld door Mollie B.V., een van de Europese leiders in beveiligde online transacties. De overdracht van de aankoopgegevens van onze website naar Mollie wordt beveiligd verstuurd met behulp van encryptie en een digitaal ondertekend protocol. Elke communicatie tussen betalende klant en Mollie wordt maximaal versleuteld, gebruikmakend van 128-bits gecodeerde sessies, net als op onze eigen website.

Klanten worden verder beschermd tegen frauduleus gebruik van creditcard in een "kaarthouder niet aanwezig" omgeving door de creditcard maatschappij. De uitgever van de kaart geeft het recht voor een klant om een transactie te betwisten als de goederen / diensten niet zijn aangekomen of als de kaart op frauduleuze wijze is gebruikt.

Betaling op rekening: 30 dagen

Bedrijven kunnen op krediet met een termijn van 30 dagen een bestelling plaatsen nadat ze al een tijdje klant zijn bij Herbalao (meestal na de eerste drie vooraf betaalde bestellingen). Vraag betaling op rekening aan door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bedrijven in de gezondheidszorg, huisartsen, tandartsen, scholen, kerken, openbare instellingen en de meeste liefdadigheidsinstellingen komen automatisch in aanmerking voor betaling op rekening. Zorg ervoor dat u ons een bestelnummer, uw factuur en afleveradres op uw eigen briefpapier stuurt.

Herbalao behoudt zich het recht voor om aanvragen voor betaling op rekening af te wijzen.