Yerba Mate bladeren gesneden

H012140
€ 23,25
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!
Aantal
Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

 Reviews
 (4,8/5)  - 11 beoordeling(en) - 11 review(s)
Bekijk verdeling

1 kilogram

Datasheet

Latijn
Mate Fol. conc.
Botanisch
Ilex paraguariensis
Teelt
Conventioneel
Monografie
DAC
Plantdeel
Blad
Grootte
Gesneden

Specifieke referentiesJe bent misschien ook geïnteresseerd in

Onze kraftverpakkingen die we voor al onze kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd in Europa en strikt van de beste kwaliteit. De binnenzijde is indien van toepassing voor lang bewaren, bekleed met binnenzak. De gebruikte materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze verpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket.

 Reviews
door op  29 Jul 2018 (Yerba Mate bladeren gesneden) :
(5/5

Uitstekend kruid

10 jaar lang heb ik last gehad van oververmoeidheid, zeer slecht slapen, had mijn levensplezier verloren. (Had probleem met afvoer van afvalstoffen in het bloed, ammoniak bleef in de hersenen zitten, was ook stoorfactor voor het slapen, werd zo erg dat ik trombose en longemboly kreeg). Nadat ik een paar maanden geleden met Yerba Mate ben begonnen, is mijn gezondheid zienderogen vooruit gegaan, ik slaap weer goed, begin steeds meer energie te krijgen. Drink 1 a 2 Mate's per dag, s'morgens. Heb ook op internet opgezocht wat er allemaal in zit. Zeer indrukwekkend hoe gezond de thee is, boordevol vitamines, mineralen en aminozuren. Kan het iedereen aanbevelen, kosten voor de gezondheidszorg in de wereld zouden duidelijk minder worden als iedereen dit dronk.

door op  15 Jul 2018 (Yerba Mate bladeren gesneden) :
(3/5

Zacht voor de maag

Goed vers, goede sluitbare verpakking, beter om de dag hier mee te beginnen dan met koffie. Fijner voor de maag.

door op  13 May 2018 (Yerba Mate bladeren gesneden) :
(5/5

Blij dit in Nederland te kunnen drinken

Mijn ervaring met deze thee heb ik opgedaan in zuidamerika, met mijn favoriet de tereré, de koude versie van mate thee. Dit is dus ook hoe ik deze heb gedronken met de normale en energie (Yerba Mate Energia Guarana) gemengd. De thee is erg sterk en mag dus echt gedoseerd gebruikt worden en is goed te drinken met het bijhorende rietje, mijn enigste opmerking is alleen dat het rietje 2 lossen delen bevat die niet geheel strak aan elkaar vast zitten waardoor er zo nu en dan een blaadje doorheen komt. Verder ben ik tevreden en blij dit in Nederland te kunnen drinken.

door op  29 Mar 2018 (Yerba Mate bladeren gesneden) :
(5/5

Mijn favoriet

Top kwaliteit, smaakt altijd goed. Kan kort of lang trekken en warm of koud, kruidige smaak die overal bij te drinken is.

door op  02 Feb 2018 (Yerba Mate bladeren gesneden) :
(5/5

Je krijgt super veel voor weinig geld!

Ik heb onlangs 500 gram Yerba Mate thee besteld. Voor €12 euro kreeg ik een grote zak vol fijn gesnipperde Yerba Thee. Daarbij nog een sample van een andere thee en een leuk kaartje van het bedrijf. Ik vind de thee erg lekker en kan het aanraden, het smaakt een beetje naar groene thee maar dan iets kruidiger. De levering en extra's vind ik erg leuk bedacht door het bedrijf. Al met al helemaal blij met de bestelling :)