Hibiscus bloemen heel

H007500
€ 16,30
Op bestelling
Aantal
Levertijd: 1-2 weken

 Reviews
 (4,9/5)  - 21 beoordeling(en) - 22 review(s)
Bekijk verdeling

1 kilogram

Datasheet

Latijn
Hibisci Flor. tot.
Botanisch
Hibiscus sabdariffa L.
Teelt
Conventioneel
Monografie
Ph. Eur.
Plantdeel
Bloem
Grootte
Heel

Specifieke referentiesJe bent misschien ook geïnteresseerd in

Onze kraftverpakkingen die we voor al onze kruiden gebruiken zijn 100% duurzaam en voedselveilig, vervaardigd in Europa en strikt van de beste kwaliteit. De binnenzijde is indien van toepassing voor lang bewaren, bekleed met binnenzak. De gebruikte materialen zorgen er voor dat een barrière wordt gevormd tegen vocht, lucht en vet. Zo blijft de inhoud langer vers en laat het product zelf geen vetsporen na. Al onze verpakkingen worden standaard voorzien van een ingrediëntenetiket.

 Reviews
door op  24 May 2019 (Hibiscus bloemen heel) :
(5/5

Pure Hibiscus thee heerlijke volle smaak

Eindelijk gevonden via een vriendin. Een pure Hibiscus thee. De smaak is vol en puur. Erg lekker.

door op  17 Apr 2019 (Hibiscus bloemen heel) :
(5/5

Hibiscusthee

Even wennen maar een lekkere thee.

door op  04 Apr 2019 (Hibiscus bloemen heel) :
(5/5

Geweldig, echt heerlijk

Ik wilde eens pure hibicusthee drinken (kon het alleen vinden in combinaties) en zocht naar een pure, eerlijke thee. Die heb ik hier dus besteld. De prijs viel me enorm mee (véél goedkoper dan thee in theezakjes kopen) en de smaak is echt heerlijk fris en zurig (doe er wel een beetje honing in). Ik ga zeker vaker thee bij jullie kopen en ik zie dat jullie ook erg leuke bijproducten hebben, ga ik bij mijn volgende bestelling ook eens in snuffelen ;-). Bedankt voor het monster yerba mate thee bij mijn bestelling, ben ik ook wel benieuwd naar. Top hoor!

door op  04 Apr 2019 (Hibiscus bloemen heel) :
(5/5

Goede kwaliteit, heerlijke smaak

Tot voor kort dronk ik hibiscusthee met theezakjes, als hulpmiddel tegen hoge bloeddruk. Toen kreeg ik van iemand een kleine hoeveelheid hibiscus sabdariffa roselle thee. Wat een verschil! Een lekkere, intense smaak, elke slok genieten! Geen thee-ei nodig ofzoiets, de bloemen blijven mooi op de bodem van de beker liggen als je het drinkt. Je hebt maar weinig nodig voor een grote beker thee, en je kunt twee of drie keer thee maken van een paar bloemen, als je er elke keer weer een of twee kleine blaadjes bij doet.

door op  03 Apr 2019 (Hibiscus bloemen heel) :
(5/5

Hibiscus thee

Heerlijke thee,fris zurig van smaak.Smaakt fantastisch.